Voor wie is Gezonde School?

Basis- en secundair onderwijs

Gezonde school is bedoeld voor leraren, directies, coördinatoren gezondheidsbeleid, zorgcoördinatoren, leerlingenbegeleiders, preventieadviseurs,  … kortom, voor iedereen die zich op school wil inzetten voor de gezondheid van de leerlingen.
Gezonde School richt zich zowel naar het basis- als naar het secundair onderwijs.

Maar geen gezonde leerlingen, zonder gezonde leraren. Wil je op school werk maken van een gezondheidsbeleid voor het personeel? Neem dan ook een kijkje op www.gezondwerken.be.

Schoolondersteuners

Ben je een CLB'er, PBD'er, SVS'er of een andere organisatie die scholen ondersteunt bij de uitbouw van het (thematisch) gezondheidsbeleid? Samen met de school kan je met Gezonde School aan de slag.

(Partner)organisaties

De website biedt ook inspiratie voor (partner)organisaties die methodieken ontwikkelen rond gezondheidsthema’s in onderwijs.