Traktaties in de basisschool

Beste ouders,

In onze school is het de gewoonte dat wanneer een leerling jarig is, hij/zij iets meebrengt om te trakteren voor zijn/ haar klasgenoten. In klassen met een groot aantal kinderen kan het aantal traktatiemomenten zo wel oplopen. Daarom maken we graag met jullie een aantal afspraken.
Een traktatie is bij voorkeur leuk en feestelijk. Dit kan ook met fruit, groenten enz. Een andere optie is een klein speel- goedje (bv. potlood, bellenblazer,...).
Graag willen we u informeren over de afspraken die gelden op onze school over het meebrengen van traktaties. Onze school volgt hiervoor de aanbevelingen van Kieskeurig. We kaderen dit in het gezondheidsbeleid van onze school.

In onze school gelden de volgende afspraken:

(Voor het opstellen van afspraken kan je een kijkje nemen in de schoolfiche “Traktaties in de basisschool”.)

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Naam contactpersoon

Telefoonnummer contactpersoon

E-mail contactpersoon

Meer informatie over wat uw invloed kan zijn op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl van uw kroost, vindt u op de website www.gezondopvoeden.be.